Отново "Работилница за родители" в НЧ "Обединение 1913"

На 9 октомври 2019 г. от 17.00 часа стартира новият сезон на „Работилници за родители”в Кърджали в НЧ „Обединение 1913” на 4 етаж.

Методиката е разработена от световни експерти на Unicef и целта ѝ е да даде на родителите възможност да се забавляват; споделят опит; откриват силните и слабите си страни в отношенията с децата; откриват нови начини да се справят с проблемите в общуването с децата; се учат да идентифицират и развиват потенциала на децата.

Въпроси или заявка за участие с трите имена на родителя, възрастта на детето и телефон за връзка може да се зададат на телефон 0361 6 11 79.

Работилница за родители е практически курс за родители на малки деца. Създадена е от експерти-психолози на UNICEF, за да подкрепи най-важните възрастни в живота на едно дете –родителите и учителите, и да им помогне да разбират и развиват децата по-добре. Представлява 3-месечен курс, организиран в 12 поредни уъркшопа, в които участниците усвояват психологическата методология на UNICEF и научават повече за себе си и децата. Работи се в група, с двама водещи, които предават материала по метода „учене чрез правене“ –чрез игри, дискусии и интерактивни презентации. Работилницата е изключително обогатяваща и полезна за всеки възрастен, който има ежедневен контакт с деца, и осъзнава огромната отговорност, която носи за тяхното развитие и превръщането им в пълноценни и щастливи възрастни.

Това съобщиха от ръководството на НЧ "Обединение" в Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини