Разкриват кражба на пари и документи по горещи следи , обраната е млада кърджалийка

Криминалисти от РУ-Кърджали разкриха за часове кражба на документи и пари от 31-годишна. След подаден сигнал, че в сграда в областния град от жената било откраднато портмоне с документи и 250 лв. са били организирани издирвателни действия и е установен 66-годишен кърджалиец. Откраднатите вещи са намерени и иззети, а извършителят на деянието – задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Проверката по случая продължава сектор „Криминална полиция“.

67-годишен е задържан в РУ-Крумовград, след като не проверил самоличността на водач и допуснал кръвна проба за химически анализ да бъде взета от друго лице. Проверката по случая е по чл.282, ал.1 от Наказателния кодекс за престъпление по служба и се извършва от група „Криминална полиция“ в управлението.

 Досъдебно производство за управление на нерегистрирано моторно превозно средство е образувано в РУ-Момчилград с постановление на Районната прокуратура. Полицаи установили деянието при проверка на разклона за село Балабаново на лек автомобил „Сеат“, управляван от 39-годишен. Колата се оказала с прекратена регистрация. Работата продължава разследващ полицай.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини