Канят ни на среща „Свръхчовекът с Георги Ненов“

На 05.12.2018г. от 12:30 часа в Бизнесинкубатра, на ул. „Отец Паисий“ №12, Общински съвет по наркотични вещества – Кърджали Ви кани на вдъхновяваща среща – разговор със „Свръхчовекът с Георги Ненов“.

Всички мечтаем. Но някои от нас се плашат от мечтите си. Едни от препятствията, които могат да бъдат препъникамъка по пътя към успеха, са наркотиците.  Те обсебват ежедневието и ума на употребяващия и изместват фокуса от истински важните неща в живота.

Вярваме, че човек носи силите си да постига това, към което се стреми, без да е нужно да прибягва до употреба на психоактивни вещества, стига да има точната мотивация. Затова се радваме, че съществуват хора като Георги Ненов, чиято най-голяма мечта е да вдъхновява и мотивира хората да живеят по-щастливо. За тази цел той създава „Свръхчовекът с Георги Ненов: как да живеем живота на мечтите си“ – българският подкаст, насочен към вярата в себе си и многобройните възможности, които ни заобикалят. Ненов вярва, че единственият начин да вдъхновиш някого, е като му разкажеш история. Подкастът „Свръхчовекът“ се състои в едночасов разговор с успешни хора, които говорят за своя път към успеха и за това, което ги е подтиква да вървят напред.

Мартин Попов, който е управител на дигитална агенция Interactive Share, също ще разкаже своята история.

Ще се запознаете и с Красимир Георгиев първият българин, завършил успешно най-тежкия ултрамаратон в света - "Badwater", провеждан в Долината на смъртта в Калифорния.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини