Кметове от област Кърджали участват на годишната среща на местните власти в Албена

Кметове на общини от Област Кърджали участват в тринадесетата годишна среща на местните власти в Албена.Ето какво написа по този повод на страницата си във Фейсбук градоначалникът на Кърджали инж.Хасан Азис:
"Икономическа активност в общините – инвестиции и перспективи за бизнес развитие“ е форумът, който се проведе в първия ден на XIII-та Годишна среща на местните власти, която продължава до 3 октомври 2018 г. в к.к. Албена. 
Основните проблеми, които бяха дискутирани, са възможностите на общините за привличане на инвеститори чрез развитие на индустриална инфраструктура и източниците за финансирането й с общинско участие.
В първия ден на Годишната среща на местните власти се проведоха и форуми, на които бяха обсъдени актуалните аспекти в работата на общинските съвети, в работата на секретарите на общини, както и форум за интелигентна трансформация на общините. Открито бе изложението Общинско ЕКСПО‘2018 за стоки и услуги за общините, което ежегодно осигурява пряка комуникация между общините, неправителствения сектор и бизнеса. Тази година ЕКСПО-то посреща над 40 фирми и 8 общини на своите изложбени площи.
Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини