Инж.Хасан Азис, кмет на община Кърджали: Благодаря за доверието!

Уважаеми жители на община Кърджали,

На 27 октомври 2019 година, избирайки номер 55 в бюлетината за кмет на община Вие, гражданите на Кърджали , направихте разумния избор, дадохте своята категорична и ясна подкрепа за развитието, която преживя нашата община през изминалите 16 години, за да продължим заедно напред по общия път на добруването и толерантността и изграждането на Кърджали като наш общ дом.

Вие, скъпи съграждани, гласувахте доверие на кмета, пред който стои предизвикателството да надгради постигнатото през последните години, и в същото време дадохте своята оценка за досегашната работа на общинското ръководство. Чрез вашия вот Вие гласувахте за динамичното развитие на Кърджали и дадохте поредния урок по заедност и толерантност на тези, които се опитваха да ни разделят и противопоставят.

Категоричната подкрепа ме натоварва с отговорност, която ще оправдая като бъда кмет на всички граждани на общината, какъвто съм бил и през предишните си четири мандата. Искам да Ви уверя, че политиката на заедност ще продължи и през следващите години, защото сме силни само и единствено, когато сме заедно. Предстои ни още много работа, за да превърнем Кърджали в града на своите мечти. Ще продължа да работя така, че всеки мой съгражданин да се чувства горд от промяната, която ще осъществим заедно за Кърджали, превръщайки го в наистина модерен и съвременен град. Обещавам и ще го направя, защото Кърджали за мен е кауза.


инж.Хасан Азис

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини