Георги Кючуков:Оптимист съм за началото на учебната година в ремонтираните училища

Комисията по Образование, култура и вероизповедание  към Община Кърджали проведе извънредно заседание по инициатива на своя  председател Георги Кючуков. Целта на проведеното заседание бе да се провери степента на готовност на училищата, в които ремонтните дейности все още не са завършени, подготовката им за началото на учебната година и осигуряването на нормален учебен процес за всички ученици. 
На срещата присъстваха инж. Хасан Азис- кмет на Община Кърджали, В. Тихомирова - зам-кмет, Гроздан Колев- началник на РУО гр. Кърджали, представители на строителните фирми и директорите на училищата в ремонт - СУ „ П.Р.Славейков“, СУ „ Отец Паисий“ ЕГ „ Христо Ботев“ и ОУ „ Св.Св. Кирил и Методий“. 
Всички поканени докладваха за проблемите и предприетите действия за тяхното разрешаване, в резултат на което стана ясно, че е създадена организация и учебните занятия ще започнат нормално.
„Оптимист съм за началото на учебната година." - заяви след заседанието председателят на комисията Георги Кючуков - „ Това е начинът да се търсят решения на възникналите проблеми - чрез диалог между всички заинтересовани страни и в никакъв случай не бива да се прави опит за трупане на политически дивиденти от създалата се ситуация“ . Кючуков благодари на всички за положените усилия и изрази надежда, че поетите ангажименти от страна на Общината и строителните фирми ще бъдат коректно изпълнени, защото според него „ нашите деца заслужават усилията на всички ни“ .
Това съобщиха от местната централа на БСП-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини