22 °C

Георги Кючуков: Общината трябва да насърчи лицензираните екскурзоводи на Перперикон, през сезона те не достигат

Общината трябва да насърчи лицензираните екскурзоводи на скалния град Перперикон, защото те през туристическия сезон не достигат. Трябва да има списък в Туристическия информационен център на екскурзоводите, които не работят в сивия сектор , а редовно издават касови бележки на туристите. Те само трябва да се допускат да работят в община Кърджали и в съседните общини на областта. Това заяви за Кърджали бг вести общинският съветник и лицензиран екскурзовод Георги Кючуков. Кючуков посочи,че заради пандемията близо 3 месеца туризмът в общината е замрял. Хората обаче се връщат на Перперикон и искат квалифицирано обслужване. За съжаление квалифицираните екскурзоводи са малко, подчерта Кючуков.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

 • 1
  Kr
  Krum
  2 0
  08:24, 31 май 2020
  Да му се невиди: "Лицензирани екскурзоводи за Перперикон"! Този каманак Рим ли е, Атина, Тива или Спарта?! Какво ще разказват тези "лицензирани екскурзоводи"? Измислици-недомислици; клоуни!
 • 2
  Iv
  Ivan
  2 0
  11:52, 31 май 2020
  А някой ще направили проверка на този човек който постоянно се опитва да елиминира конкуренцията, какви данъци е внасял през тия 13 години, на ден отработва по 300 лв с жена си.
 • 3
  Уч
  Учител
  2 0
  12:48, 31 май 2020
  Не само там, той е лаком, ненаситен за пари и власт! Да се провери като съветник има ли молби за неплатен в училището за дните на заседанията на ПК и заседанията на ОбС и за предишните мандати. А клуба на БСП"Червеното"едната част дето "приватизира" за търговски обект за подаръци и сувенири? Насърчи го с сигурност Багдасаров, пак търси чадър за неговия джоб! Това морал ли е?
 • 4
  Къ
  Кърджалиец, ляво мислещ
  2 0
  13:18, 31 май 2020
  Попитайте го с колко преференции е съветник? 79 преференции, председател на градската БСП и член на НС на БСП. Служебно второ място, подарък от Багдасаров. А Даниел Делчев би яко и неговия кумир с над 300 гласа, Назми Мюмюн има над 160 преференции, 2 пъти и отгоре повече гласове от него. Галя Атанасова, Гроздан, Сталев идр много повече от него. МОРАЛНО ЛЕГИТИМЕН ЛИ Е?
 • 5
  Ни
  Николай
  2 0
  14:56, 31 май 2020
  Бил ми и партиец, по слугинаж на Милко може би. Него не го интересува БСП, итересува го парата. Деня на местните избори вместо да бъде при избирателите по секции, той по къси пантолони цял ден беше на скалите. Броеше банкноти,вместо разговори за бъдещето на общината с избирателите

Хороскоп за 08.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Ще се занимавате с подготовката на мероприятие от служебен, семеен или обществен характер. На работното място направете всичко, за да предотвратите назряващ конфликт. Успехите ви ще са налице, но няма да задоволят и ще продължите да преследвате целите си. Любовта ви даде сили, не я загърбвайте.
08 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Възможно е да се получи застой в работните ви планове. Това е по причини, не зависещи от вас лично. Изчакването на по-благоприятен момент за действие само ще увеличи шансовете ви. Няма да ви липсва добро настроение. Заслугата за една придобивка ще бъде на човек, с чиято помощ ще я осъществите.
08 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
С каквото и да се захванете днес бъдете сигурни, че ще се справите успешно. От лъха увереност и ентусиазъм за всяко нещо, с което се захващате. Ще ви се наложи да обясните бъдещите си намерения на ваш познат, който ви е разбрал погрешно. Бъдете спокойни, че нищо няма да попречи на конкретно ваше намерение днес, свързано с любимия човек. поощрение
08 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Задълбоченото ви отношение към детайлите в работата ще подобри печалбите, но не при всички ще са високи. Поне е сигурно, че ще елиминирате възможността да сгрешите и ще се доближите до желаните резултати. Успешно ще се противопоставите на стреса с музика, спорт или друго, което душата ви иска.
08 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Добрата атмосфера на работното място и в семейството ще направи денят ви успешен. С творчески подход ще подобрите работните си проекти, намирайки по-доброто решение за всеки от тях. Естествено, има още какво да научите и тази перспектива ви кара да не спирате в развитието си.
08 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
С правилните си решения ще успеете да подредите делата си по начина, който желаете и това ще внесе спокойствие в душата ви. Професионалната ви подготовка е факт, с който ще се съобразяват и който ще ви доближи до успеха. В тази връзка предстои да получите оферта, която ще ви привлече с перспективите си.
08 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Работата ви днес ще е много ползотворна. Настойчиви сте, когато искате да постигнете нещо и това ще се окаже определящо за резултатите, които постигате. Предстои ви период на утвърждаване на позициите, по време на който не трябва да пестите усилия, за да вършите както досега работата си. Очаква ви финансово стабилизиране.
08 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Не се оставяйте на течението. Вземете нещата в свои ръце и ще получите повече. Развитието на служебен въпрос ще ви направи по-нетърпеливи, но вие умеете да се въздържате. Рискът от загуби също е реален, мислете преди да подписвате важни документи. Добра развръзка на семейно събитие.
08 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Възможно е днес да ви се наложи да заемете страна от два възможни избора, а на вас да ви се иска да комбинирате повече варианти. С повече дипломатичност и убедителни доводи имате шанс за успех, но не бива да се предавате при първия малък неуспех. Изберете онова, което е най-добро да вас и работата ви, дори да ви се наложи да правите неща, които не са ви приятни.
08 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не са изключени трудности днес да представителите на Козирог, но възможностите ви също не са за пренебрегване. Имате избора за решите как точно да постъпите в дадена ситуация и само можете са се радвате, че не сте поставени пред свършен факт. Заедно с близък човек ще успеете да намерите най-доброто решение на възникнал въпрос. Любимия човек очаква нещо от вас.
08 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес сте обсебени от сърдечни въпроси и не ви се мисли за работа. Имате добри шансове с представител на зодия Близнаци, но внимавайте с тяхната двойственост. Любовта ви изпълва с енергия и жизненост и нови творчески проекти.
08 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Погълнати сте от предстоящо начинание, в което ще участвате наравно с други. Обмислете условията и се обърнете към подходящите хора или институции. Ако решите да действате самостоятелно, рискувате да се изправите пред пречки, които са трудно преодолими за сам човек. Не се лишавайте от опита на колегите си.
08 юли 2020
Последни новини