Внезапна проверка: Общината проверява областна администрация за водомер

Изображение 1 от 2

    Внезапна проверка бе извършена по сигнал на гражданин в Областна администрация. Зам.-кметовете Катя Митовска и Мюмюн Али поискаха информация дали помещенията ползвани от държавната администрация имат отделен водомер и си плащат редовно сметките. Въпросът бе повдигнат от общинският съветник на БСП Георги Кючуков по време на сесията днес. Червеният народен избраник поиска информация от кмета инж.Хасан Азис дали областна администрация плаща отделно сметките си за вода или те висят на бюджета на общината. Градоначалникът веднага изпрати на проверка двамата си заместници, като ги съпроводи и Георги Кючуков.

    Гражданите искат да знаят истината. Те ни сигнализираха в желанието си да бъдат информирани кой плаща сметките на заведенията в Белия кораб, които се отдават под наем от администрацията на Никола Чанев. Жалко е, че областният управител ни посрещна с ехидна усмивка и се отнесе към нас с неподобаващо поведение, каза за Кърджали бг вести Георги Кючуков.

    Проверката можеше да бъде извършена от инкасатор на „В и К“-Кърджали. Областта има водомер и изрядно си плаща сметките. Фактурите са на разположение на общината и тя може да се увери в изрядността на нашата администрация, по всяко време каза губернаторът Никола Чанев.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини