Четирима зад волана с алкохол в кръвта, двама с нередовни документи

Четири бързи производства са образувани в полицейските управления в Момчилград и Кърджали за управление на автомобили след употреба на алкохол. 2,25 промила отчел тестът на 28-годишен, който бил проверен на ул.“Гюмюрджинска“ в Момчилград. 21-годишен, който се движил с „Опел“, бил проверен в землището на махала Градинка и дрегерът отчел 1,43 промила. 1,48 промила е резултатът от теста на 50-годишен шофьор, който бил спрян на бул.“Христо Ботев“ в Кърджали. Тази нощ в Кърджали бил тестван 40-годишен водач на „Мерцедес“. 1,43 промила е резултатът от пробата на шофьора. И четиримата водачи са били задържани за срок до 24 часа в полицейските управления.

Шофьор без книжка е установен да управлява автомобил в Кърджали. Полицаи спрели за проверка лек автомобил „Мерцедес“ с 22-годишен водач, който не представил свидетелство за правоуправление на МПС. След извършена справка се изяснило, че шофьорът не притежава такъв документ, а вече е бил наказван по административен ред за това нарушени и в едногодишен срок го извършва повторно. Работата по случая продължава сектор „Охранителна полиция“ в управлението.

В РУ-Кърджали е започната проверка за управление на нерегистриран лек автомобил „БМВ“ от 29-годишен водач. Нарушението било установено при проверка на КПП „Чилик“ от полицейски служители на РУ-Кърджали. Работата продължава сектор „Охранителна полиция“ в управлението.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини