Депутатът Ерол Мехмед: ДПС е в основата на българската демокрация

„ДПС е партията, която отстоява във времето общочовешките ценности. ДПС е в основата на българската демокрация. Тази кауза и мисия на ДПС може да прескочи нашия жизнен път, защото, ако сме отговорни политици би трябвало да мислим за настоящето, но сме длъжни да осигурим и по-доброто бъдеще на нашите деца”. Това заяви на разширеното заседание на общинската организация на ДПС в Ардино народният представител Ерол Мехмед. Той добави, че ДПС има целенасочена политическа стратегия и няма как да бъде допусната омразата да се трансформира в държавна политика. „Важното е да не изгубим непринудената и пряка връзка с хората и да сме готови за избори. Чрез нашето участие във властта може да се осигури стабилност и просперитет в страната“, подчерта Ерол Мехмед. Той предаде на ардинската организация на Движението специалните поздрави от председател на ДПС Мустафа Карадайъ.

В заседателна зала на общината се събраха председателите на всички местни съвети на ДПС и Младежко ДПС в Ардино, общинският съвет на ДПС-Ардино, женските дружества, кметове на кметства, общинските съветници от листата на Движението. 
Гост на заседанието бе още областният председател на ДПС инж. Изет Шабан.

В предоставената дума на присъстващите бяха поставени различни въпроси, които вълнуват членовете и симпатизантите на ДПС. Депутатът Ерол Мехмед отговори на всички въпроси за парламентарната дейност на ДПС  и за актуалната политическа ситуация в страната.

„Ние трябва да дадем максимума от себе си, за да бъдем отново в централната изпълнителна власт и да решаваме всички проблеми, които Вие поставяте. Ако бъдем активни, сигурен съм, че ще имаме над 40 депутата в следващото Народно събрание“, заяви областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан. Той отбеляза, че ще бъдат силни, само тогава, когато са единни и сплотени.

Кметът на община Ардино Ресми Мурад направи подробен анализ на проведените отчетни събрания на местните структури на ДПС в Ардинско. Той подчерта, че ДПС запазва своето лидерско място на територията на общината. „Най-важните проблеми на избирателите намериха своето отражение и място в съставения Бюджет на общината за тази година. С грижи и внимание се отнасяме към всички населени места и цялото население на територията на общината”, заяви Мурад.
Това съобщиха от ОбС на ДПС в Ардино.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини