Prestigio Necklace Flash Drive - огърлица за вашите най-скъпи спомени

Prestigio разширява модната серия с позлатена флашка.

Prestigio Plaza Ltd. обяви нов флаш-модул от своята модна колекция. Necklace Flash Drive е проектиран като украшение за дамите, и практичен сторидж, който те лесно ще намират. Продуктът ще се предлага чрез партньорите на компанията в целия регион ЕМЕА.


Necklace Flash е проектиран по последните тенденции в ювелирния бранш. Малката и елегантна висулка със златно покритие, с релефно стилизирано изображение на роза, би стояла хармонично на различни видове облекло - офис стил или вечерна рокля.
И все пак това е бързо USB2.0 флаш памет, с Plug & Play функционалност и съвместимост с Microsoft Windows 98SE / Me / 2000 / XP / Vista, Mac OS 9.x. Достъпните капацитети са 4 и 8 GB - достатъчно за съхранение на разнообразни документи, фотоси, музика и видео. Necklace Flash Drive се предлага с 24-месеца международна гаранция .
"Модните и същевременно технологични аксесоари Necklace Flash Drive са достъпни в дистрибуторския канал и до седмица ще бъдат в нашия склад. ИТ-феновете ще имат възможност по оригинален начин да зарадват своите любими дами. С този модел Prestigio отново напомня за своя стремеж да налага полезни, и същевременно естетически издържани продукти," коментира Катя Пенова, продуктов мениджър в АСБИС България.
Източник: pcworld.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини