Сашо Симов:Управленската формула е мъртвородена

Управленската формула е мъртво родена.Ражда се социална катастрофа,ужас и безвремие.БСП е единствената алтернатива.Всеки глас даден не за социалистите е за Бойко Борисов.Това заяви народният представител от БСП Александър Симов в първия ден на новия парламент.Той призова избирателите да се противопоставят на всички безумия на бъдещите управленци.Симов направи уговорката ,че по време на Европейското председателство социалистите ще дават подкрепа на решения, които се вземат прозрачно в Народното събрание.Ние ще бъдем градивна опозиция,но не на разрушения,категоричен е депутатът.Той се позова на управленската програма на ГЕРБ и посочи,че тя ще бъде гибелна за пенсионната система, а очакваното увеличение на минималната работна заплата е химера.Мините започват да избухват една по една,прогнозира Симов.Той бе категоричен,че не очаква пълен мандат на 44 -то Народно събрание.

Депутатът подчерта,че ще бъде този глас в Народното събрание,който ще поставя въпроси за неизпълнените ангажименти на управляващите в Кърджалийско.Ще питам за околовръстния път,за неосъществената индустриална зона,врече се Симов.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    На
    наблюдател
    1 0
    12:17, 19 апр 2017
    Този празнодумец пак ли се показа.нагъл тип на нагла партия.Натрапиха го в Кърджали като че ли няма нито един местен кариерист като него.Багдасарово е едишн от тях който измами с 10/10.
    Всички са един дол дренки. дебелооци и праазноглави.освен да бръщолевят глупости и да вдигат аларми за нищо друго не стават.
Последни новини