Александър Симов с приемна на БСП в Кърджали

Изображение 1 от 2

    Над 20 души посетиха приемната на народния представител от „БСП за България” Александър Симов проведена в областния център Кърджали в понеделник. Гражданите потърсиха съдействие по различни казуси от административен и социален характер, поставиха свои лични проблеми, споделиха с болка примери за безпринципни уволнения и кадрувания в общината.Тревогите на кърджалийци касаещи общински нередности бяха поети от съветниците на БСП за намиране на решение от общинска администрация. По молба на група граждани Александър Симов се ангажира да съдейства по случая с делтапланериста Стайко Иванов. В края на приемния  ден  партийни членове поставиха въпроса за съдбата на забравения от държавата и рушащ се паметник на връх Бузлуджа.Изразиха мнение, че  той е част от историята на България и трябва незабавно да се намери правилното решение,  а най-разумното според тях е да се върне на БСП. Изразиха готовност да съдействат и подкрепят всички каузи свързани с реставриране на Дом- паметника.

    Народният представител потвърди, че следващата приемна с граждани ще бъде в община Кирково на 24 юли/ понеделник/ и всеки, който желае да постави свои въпроси, мнения, виждания може да го направи в офиса на Областния съвет  на БСП,находящ се на ул.”Екзарх Йосиф”,бл.”Момина сълза”.

    В днешния ден народният представител Александър Симов заедно с местното ръководство на БСП присъства на тържественото отбелязване на 180 години от рождението на Васил Левски.

    БСП, Кърджали

    Източник: kardjali.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Случаен виц

    Последни новини