Пет фирми с оферти за проектиране на Синята зона

Вчера в община Кърджали бяха отворени офертите на общо 5 фирми участвали в обществената поръчка за проектиране на Синя зона в Кърджали, съобщи заместник-кметът инж. Катя Митовска. Това са фирмите „ВТС-Консултинг” ЕООД, „Институт за транспортно изследване” ЕООД, „План Конспект” ЕООД, „PM-Архитект” и „Пътстрой инженеринг”. 
„Предметът на поръчката обхваща почасово платено проектиране на Соня зона в централна градска част на Кърджали и поръчката обхваща изготвянето на инвестиционен проект на фаза идеен и работен проект, както и упражняване на авторски надзор при изпълняването. Критериите за избор на изпълнител са икономически най-изгодна оферта”, каза инж. Катя Митовска. 
По думите й в рамките на 90 дни трябва да бъде избран изпълнител на проектирането, а стойността на поръчката е 30 000 лв. След това ще има нова обществена поръчка за избор на изпълнител на СМР на Синята зона на Кърджали. 
Зоната за платено почасово паркиране в централната градска част на Кърджали е предвидено да обхваща 31 улици, с прогнозни 600 паркоместа. 

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини