Червеният Симов за Бузлуджа: Господарите на разрухата победиха

Днес, (12.07.20167 г.) победиха господарите на разрухата. Това коментира депутатът от БСП Александър Симов по повод отказа на правителството да върне на БСП паметника на връх "Бузлуджа".

По думите му, БСП предлагала да получи паметника, за да го съхрани и възстанови, а позицията на властта е той да продължи да се руши.

"Патриотите действат като рушители на историята", подчерта Симов пред БиТиВи.

"Изводът ми е, че "Обединени патриоти" са момчетата за мръсни поръчки на Бойко Борисов. Той ги поставя в ситуация да са лошите, те са настъпателните, а той благородният подкрепя решението си", коментира още той.

БСП смята да се консултира с юристи, за да обжалва решението и да "преодолее патриотичната игричка от днес".

По повод исканата оставка на министъра на вътрешните работи Валентин Радев Симов коментира, че повод за искането са думите му, че колкото повече се подслушва, толкова по-добре за държавата.

"Връщаме се към системата на Цветан Цветанов и очевидно МВР се управлява така - да подслушваме безогледно", посочи той.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта (1)

  • 1
    На
    наблюдател
    0 0
    08:04, 13 юли 2017
    Този противне боклук -парашутист-кого мисли че може да заблуди с неговия палавраджийски речник. Появи че по медиите с неготите щампи от речника му за да напомни за себе си. Хак Ви е червени кърджалийци -бездушни същества. Да ви манипулират от София както винаги със спуснати като този парашутисти защото няма нито един местен, кадърен а дори и никакъв да е но от региона. милионерката да ви спуска физиономии като този, данаилов и т.н.
    Каква низост която си продължава во веки веков. Бяях привърженик на тази партия но съм отвратен.Свалям шапка на Цвета Караянчева.Сама си отвоюва тази позиция с непрестанното и посещения на всички общини направи структури има ясна позиция по най острите проблеми за региона и страната. затова симпатизирам на инициативни и местни лидери, а не вечни доживотни номенклатурни муцуни.
Последни новини