Сашо и приятели от БСП:През Кърджали минава бойното поле на България

Изображение 1 от 4

    През Кърджали минава бойното поле на България.Тук защитаваме държавата си въпреки нашите пишман държавници и нашите пишман патриоти.Да престанем да бъдем мост, по който да ни тъпчат чужди държави.Около това се обединиха участниците в дискусията организирана от БСП под наслов „Сашо и приятели”.В нея освен водачът на листата на социалистите за 9 МИР Александър Симов  взеха участие журналистите,учени и международници.Това бяха проф.Иво Христов,Велислава Дърева,Боян Чуков и кърджалийката Калина Андролова.

      Сашо Симов заяви в началото на дискусията в препълнената зала на Дома на културата,че страх  се насажда в Кърджали,но мнозинствата събрало се в залата показва,че не може да бъде сломено.Обвиняват ме че съм парашутист.За мен Кърджали е кауза,на която си заслужава да се посветиш.Тук водим битка за целостта на България.Не трябва да ставаме жертва на чужда държава и чужда агентура.Не бива да допуснем да се вкарва чужда партия в Народното събрание,призова Симов.Той определи ДОСТ като партия вирус,партия на истинската провокация.Това в София на жълтите павета не се разбира,посочи Симов.

      Каузата в Кърджали е България.Заслужава си да имаме в парламента такъв говорител като Сашо.Това което казва,го мисли голямата част от българския народ,подчерта международникът Боян Чуков.Той призова присъстващите да дадат шанс на  Симов освен в медиите да има трибуна и в НС.

      Най-приляга на Кърджали ,Сашо и БСП да поискат турският посланик Сюлейман Гьокче да бъде обявен за персона нон грата.При него зад фикуса се крие в посолството Лютви Местан.Това отбеляза Велислава Дърева.Тя посочи,че както Сашо има леко перо,така и кърджалийци трябва да имат лека ръка и да го подкрепят на 26 март.

     За 26 години САЩ превърнаха България в мъртвешка зона.Виждаме объхтани хора,които не искат нищо,не вярват на обещания за високи заплати и пенсии.Те искат да им се върне достойнството.Достойнството им е прекършено,отбеляза проф.Иво Христов.Той посочи,че хора съсипали Турция искат да ни откраднат държавата.Гледат на нас като на историческо недоразумение,на случайно отцепил се вилает,отбеляза още ученият.Той обаче припомни героизмът на българите при завладяването на Одринската крепост.

    Калина Андролова сподели ,че е кърджалийка,че не е член на БСП,но е дошла да подкрепи Сашо Симов като колега и призова да се гласува за един силен глас в парламента.

    В рамките на дискусията Дърева подчерта,че Източна Европа е превърната в колония на западноевропейските държави,а не в съюзник.Псевдоевропески и проамерикански тлъст елит изсмуква държавата ни.България е гол човек в ледена пустиня.Докато си повтаряш,че си малък ще бъдеш жалък,категорична бе Дърева.

     Проф.Иво Христов  посочи че ЕС ни е донесъл дива потресаваща бедност и дива социална експлоатация.В рекламираната от ГЕРБ индустриална зона „Тракия” край Пловдив средната работна заплата е 520 лева.

    БСП има народнопатриотичната мисия да спаси България,категорични бяха участниците в дискусията.

    Георги Кулов

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ди
      Диан
      0 0
      09:53, 17 мар 2017
      Все едно Кърджали не беше изоставен още преди години от същата партия.Късно е за Кърджали - там българския етнос вече е малцинство в община Кърджали.Младите хора вече избягаха към по - българските краища на България и извън страната.Кой ще ги върне да слушат турска реч по улиците и воя на джамиите не знам.
    Последни новини