Стефан Димитров: Само този, който държи на Вас има право да Ви представлява!

Изображение 1 от 2

    Само този, който държи на Вас, има правото да Ви представлява в Народното събрание. Само този, който милее за селото Ви, има правото да бъде кмет. Един управник не трябва да пренебрегва хората, заяви по време на срещата си с жителите на село Ябълково Стефан Димитров, водач на листата на Реформаторите за област Хасково.

    Животът тук не се е променил. Виждам как изглежда сградата на читалището. Сесийната група на „Да за Димитровград“ гласува средства за ремонта му и сега то има покрив. Но липсва духа на тази институция, каза още Димитров.

    Аз поемам ангажимента да Ви представлявам и да отстоявам вашите интереси, категоричен бе водачът на листата.  В България липсва справедливост. Това кара младите да напускат страната. Затова държавата трябва да застави институциите да работят справедливо за хората, обясни още той.

    Заради контролирания вот хората смятат, че изборите са предрешени. Това не е вярно! Партиите, които купуват гласове не могат да се преборят с народната воля. Ако всеки излезе и гласува по съвест, промяна, която всички искаме, ще се случи, заяви Стефан Димитров. 

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET
    Последни новини