Елисавета Кехайова на избираемо място за депутат,втора в листата на ДПС в Смолян

Бившият зам.-кмет по образование,култура и социални дейности на община Кърджали Елисавета Кехайова е втора в листата на ДПС за Смоленския многомандатен избирателен район и има всички шансове да стане народен представител.Движението си е поставило за цел да бъде първа политическа сила в Средните Родопи и работи усилено за това.

Вчера листата на ДПС в Смолян бе представена официално от областния лидер на Движението Салих Аршински.Водач е Хайри Садъков от Мадан.

Във визитката на Елисавета Кехайова е посочено,че тя има богат административен опит като заместник кмет,родом е от Неделино,била е кандидат за евродепутат .

Елисавета Кехайова бе освободена от поста си на зам.-кмет от община Кърджали в навечерието на 2017 г.Тя обаче се ползва с подкрепата на председателя на ДПС Мустафа Карадайъ и номинацията и за депутат се очакваше.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Че
    Червените милионери
    2 0
    17:18, 18 фев 2017

    Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; Курнелия Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуков–милионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер, Ахмед Доган милионер,Лютви Местан милионер, Делян Пеевски контролира „Нова българска медийна група“ заедно с майка си Ирена Кръстева, която е официалният собственик. Общият тираж на шестте вестника в групата е 220 000 броя дневно. В групата влизат и два телевизионни канала и многобройни интернет издания и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да гласуват за БСП и ДПС . Нека са щастливи...
Последни новини