Радослав Милев:“Европейският ни град“ пак тъне в тъмнина

    „Европейският” ни град продължава да тъне в тъмнина. Отново гражданите се движат с фенерчета и челници, както в централната градска част: по улиците „Васил Априлов”, „Екзарх Йосиф”, „Отец Паисий”, „Миньорска”, „Мара Михайлова”, булевард „България” от ресторант „Москва” до Общината и от Дома на културата до автогарата, така и в квартал „Възрожденци”. Заледените тротоари и пътни платна повишават още повече опасността за придвижваме на пешеходците в тъмната част на денонощието.

    На 17 ноември 2016 година, след мое питане на сесия на Общинския съвет, кметът Хасан Азис се извини на гражданите за лошото състояние на уличното осветление и обеща че:
    1. по европейската програма „Региони в растеж” ще се изгради на 50 улици, като до февруари ще има процедура за първите, които са най-неотложни
    2. по линия на Норвежкия фонд ще се финансира лед осветление
    Днес, 3 феврари 2017 г., научавам за финансиране на реставрацията на Перперикон от т.нар. Норвежки фонд. За улично осветление не се говори. Научавам също за проведено вчера събрание на кметовете от общината, където са се обсъждали предстоящите избори, но отново за уличното осветление не е станало дума.

    Публична тайна е пълната незаинтересованост на кмета от проблемите на града и пълната му отдаденост на партийната работа в ДПС. По-добре за гражданите ще бъде да подаде оставка и да изпълнява само задълженията си като заместник председател на своята партия, защото явно и двете позиции му идват в повече.

    Това сподели на страницата си във Фейсбук общинският съветник от Нова република Радослав Милев.

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Радо, кажи му на уважавания ни кмет, че дупките по улиците на европейския ни град стават все по-големи и дълбоки...... кучетата ни също се увеличават... и с много други проблеми трябва да се заеме.... А дали ще има време!?!
      • Ди
        Див
        0 0
        19:41, 3 фев 2017
        Той не желае да решава проблемите на кърджалийци.

    Още новини

    Последни новини