Трето отличие за Електрониката за европейско сътрудничество в образованието

Изображение 1 от 3

    По традиция, в края на всяка година, Центърът за развитие на човешките ресурси прави обзор на проектите и дейностите, осъществени в България с подкрепата на „Еразъм+“ – най-голямата, най-популярната и най-ефективната Програма на Европейската комисия в областта на образованието, младежта и спорта.

    За да бъде представен широкия обхват и ползотворните резултати от проектите, реализирани в България през 2016 г. в рамките на Програмата, на 07 и 08 декември в София се проведе Валоризационна конференция по Програма „Еразъм+“. На официалната церемония бяха наградени отличените за най-високо качество проекти, реализирани през изминалата година.

    Проектът „Европейско сътрудничество за професионално развитие“ по ключова дейност 1 на ПГЕЕ „Капитан Петко войвода“, по който за поредна година се финансира триседмичната производствена практика на ученици от гимназията в чужбина, беше сред първите 10 наградени.

    Заместник-министърът на образованието Диян Стаматов връчи Сертификат и плакет за качество за цялостното изпълнение на проекта на директора на кърджалийската гимназия госпожа Таня Тюркеджиева.

    Това е третото отличие на ПГЕЕ за работата по проекти за европейско съртудничество в образованието.

    На втория ден от събитието (08 декември) бяха отличени най-добрите проекти по дейност eTwinning на програма „Еразъм+“. На специална церемония беше отличена инж. Антоанета Сендова – ст. учител в ПГЕЕ, с Национален знак за качество за творчески принос и цялостно развитие на дейност eTwinning в България през 2016 година.   

    Кърджали бг вести

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини