Младежите на ДПС дискутираха реализацията на младите в региона

Изображение 1 от 4

    Младежи от структурата на ДПС в област Кърджали обсъдиха младежката заетост на дискусия, която се състоя край Кирково. Тя бе организирана от Областния съвет на Младежко ДПС. Темата на форума бе „Насърчаване на заетостта сред младите хора и участието им в местните младежки политики". По време на дискусиите бяха споделени редица добри практики в тези сфери.
    Форумът имаше за цел да създаде повече възможности за реализация на младите хора в региона и за насърчаване на предприемчивостта. Бяха посочени и практики за по-активно участие на младите хора в местните младежки политики. В края на форума участниците споделиха, че срещата е била много ползотворна и полезна, като очакванията им са да има
    промяна в редица сфери, свързани с младежките политики. Официални гости на събитието бяха народният представител от ДПС Айхан Етем, кметът на община Кирково Шинаси Сюлейман, председателят на разпоредителния орган в Кирково Сали Рамадан и общинския лидер на ДПС-Кирково д-р Ерджан Фърънджъ, Сейфи Мехмедали – председател на Общински съвет – Джебел и член на ЦОС на Младежко ДПС.

    Източник: kardjali.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини