Новоизбраният обществен посредник Расим Муса встъпи в длъжност

Посрещането

 Новоизбраният обществен посредник на община Кърджали Расим Муса встъпи в длъжност на 29 декември 2014 г. Заедно с кмета на общината Хасан Азис,председателят на общинския съвет Раиф Мустафа и председателят на групата съветници на БСП Милан Миланов той прие офиса от своя предшественик Хакиф Емин. Расим Муса бе посрещнат от работещите в институцията Иванка Илиевска, Ани Местан и Георги Кулов, които му пожелаха ползотворен мандат.

  Ще работя в името на кърджалийци. Градът има нужда институцията,която трябва не само да се запази, но и да се развива, сподели Расим Муса.

Ще припомним, че новият обществен посредник е изявен общественик. Той бе председател на Общинския съвет, кмет на община Кърджали,  народен представител, председател на групата съветници на ДПС в местния парламент.

Кметът на Кърджали Хасан Азис подчерта, че Расим Муса е избран за обществен посредник с квалифицирано мнозинство и без нито един глас против.

Председателят на общинския съвет Раиф Мустафа отбеляза , че новият омбудсман ще търси разширяване на обхвата на институцията.

Милан Миланов припомни заслугите на Расим Муса за запазването на етническия и соцален мир в първите години на демократичните промени.

Мандатът на Расим Муса е четири години.

Георги Кулов

Сътрудник на обществения посредник Расим Муса

02.01.2015 г.

гр.Кърджали

Представянето
Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Къ
    кърджалиец
    4 -1
    09:30, 2 яну 2015
    Тая червена гайда Иванка Илиевска пак ли са я нагласили на топличко място?! Ей, няма отърване от такива като нея! После - децата ни бягали в чужбина! Ами то тука не е за нормални и образовани хора!
  • 2
    Ka
    kardjaliec
    1 -2
    11:22, 2 яну 2015
    Ekipat e doprinesal za utvarjdavane na instituciyata s opita i novatorstvoto na slujitelite.Vsaka nova kasta se gradi ot specialisti.Uspesna rabota na novia obstestven posrednik e ekipa!
  • 3
    Къ
    кърджалиец
    4 -2
    13:31, 2 яну 2015
    Ти най-напред се научи да пишеш и говориш на български, научи значението на думата "каста" и тогава се обаждай!

Още новини

Последни новини