Фахри Идриз даде благотворителен обяд за 150 кърджалийци

Домакинът с децата

Председателят на Управителния съвет на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България-клон Кърджали и Асоциацията по туризъм „Перперикон” инж.Фахри Идриз даде благотворителен обяд за хора с увреждания,деца сираци и пенсионери в комплекс „Меаца”.За всички присъстващи бяха подготвени подаръци. За възрастните хора имаше хранителни добавки и сиропи, за децата лакомства. Фахри Идриз дари с доброта и щастливи мигове членове на клуба на пенсионерите, деца от дом „Майка и дете”и Дневен център „Надежда”, членове на Съюза на инвалидите и Съюза на слепите, възрастни хора от старческия дом. Обядът бе насрочен за 12 часа, но имаше кърджалийци, които бяха дошли още в десет сутринта.

 Едва говоря от вълнение. Днешният ден е един от най-смислените ми за годината. Дарявайки добро ние получаваме безценни усмивки. Свещените книги повеляват да отделяме десятък за ближните. За мен ще бъде щастие,като се видим на улицата да се поздравим, каза в краткото си приветствие към гостите инж.Фахри Идриз.

  Председателката на пенсионерския клуб Илинка Василева благодари за жеста на Фахри Идриз. Тя подчерта, че вниманието в навечерието на големия християнски празник Коледа е впечатляващо. Всеки носи своя кръст за стореното,отбеляза Василева. Тя пожела успешен бизнес на домакина.

  Деца от 4 клас на основно училище „Климент Охридски” и малчугани от дом „Майка и дете” поздравиха с песни и хора присъстващите. Коледари отправиха Божа молитва за здраве и щастие на домакина и гостите.

 Утре в офиса на Съюза на инвалидите ще бъде поставен голям климатик,дарение от Фахри Идриз.

Георги Кулов

Лакомства за най-малките
Наздравица
Песен за домакин и гости
Благодарност за гостоприемството
Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини