Фахри Идриз подари празник на пенсионерите от Кърджали за Нова година

Изображение 1 от 4

    Предприемачът и университетски преподавател Фахри Идриз подари празник на пенсионерите на Кърджали за Нова година. Той даде обяд за членовете на пенсионерските клубове, Спортно-интелектуален клуб „Ахридос” и обитателите на Дома за възрастни хора. В ресторант „Меаца” се събраха над 80 представители на третата възраст. Срещата на възрастните хора се превърна в тържество с много музика и танци. Даряването на празник за възрастните хора в „Меаца” за Нова година се превръща в традиция.

      Скъпи приятели, пожелавам ви крепко здраве и копнеж към намирането на път през 2024 г. за който мечтаехме. Ключът е да помним от къде сме тръгнали! Да ни е честита Новата година!С тези думи се обърна към своите гости Фахри Идриз. Той прикани хората от третата възраст да се веселят. Ресторантът днес е ваш, каза още домакинът.

      Данка Маринова от клуб „Млади сърца” благодари от името на възрастните хора. Вие се отнасяте към нас,като към Ваши родители, подчерта тя.

      Елена Топалова от спортно-интелектуален клуб „Ахридос” също благодари за поканата и празненството.Тя посочи,че клуба навършва 10 години и покани Фахри Идриз на тяхното тържество.

      Милена Кайрякова,благодари от името на обитателите на Дома за възрастните хора.

      Фахри Идриз се погрижи и за децата в нужда.Той направи дарение на Дом „Майка и дете”.Бяха предоставени отоплителни уреди и продукти от първа необходимост.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Случаен виц

    Последни новини