Наградените чаровници на града ще дефилират за кърджалийци в „Централ”

Наградените чаровници на града, които спечелиха призови места в световния конкурс „Мини Крал и мини Кралица –свят” ще дефилират пред кърджалийци в кафе „Централ”под Драматичния театър. Шоуто ще се състои на 10 септември от 16,00 часа. Даровитите деца на града ще покажат уменията си на манекени придобити в модна агенция „Еонас”, която работи в партньорство с читалище „Обединение 1913”. От агенцията канят всички ценители на красотата да присъстват на дефилето.

Ще припомним,че на 26 август т.г. Синан Карагьоз спечели първо място в световния финал на конкурса „Мини Крал и мини Кралица-свят” , който се проведе в Бургас. Участваха представители на ЮАР, Украйна, Русия, Грузия, Унгария, България и Турция. Те бяха на възраст от 5 до 18 г. Подгласници на Синан бяха също кърджалийци- Кристиян Ангелов и Евгени Ангелов. При момичетата добре ни представи Елиза Ешин , която спечели наградата за най-добър модел.

Ще припомним, че преди финалния кръг в Бургас, в Кърджали също се състоя конкурс от веригата. Той трябваше да излъчи нашите представители за световното шоу в Бургас. На него победител бе Катерина Дерменджиева.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини