Червен килим и тоалети като за Оскари по абитуриентските балове в Кърджали

Червен килим и тоалети като за Оскари ще демонстрират абитуриентите на Кърджали за баловете си. Отново жителите на града ще имат възможност да изпратят в звездната им вечер зрелостниците от града. По традиция младите хора се събират пред монумента на Апостола в центъра на града.

 На 24 май среща на класните ръководители с абитуриентите в 19,00 часа ще имат зрелостниците от СУ”Отец Паисий”. Същия ден те ще се включат в шествието за Деня на славянската писменост и българската култура. Тържествено в двора на училището ще ги изпратят 1300 ученици.

  Ще зарадват с бляскава фасада и младите хора от СУ”П.Р.Славейков”. На 25 май те ще застанат под монумента на Апостола за да бъдат приветствани от съгражданите си. На 24 май.те ще дефилират в града. Първенецът на випуска ще получи „Златно бухалче”. На тържеството в школото ще бъдат аплодирани от 3000 съученици.

  Бляскави тоалети по традиция ще покажат абитуриентите от Езиковата гимназия. Те ще събират овациите на публиката на 26 май.Ще ги аплодират преподаватели, съученици, родители. Определили са си час за среща в 19,30 часа пред паметника в центъра на града.

  Всички абитуриенти ще извървят пеша пътя от монумента на Апостола до комплекс „Арпезос”, където ще купонясват до зори.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини