Доброволци на „Днес”помагат на граждани с увреждания да гласуват

Димитър Илчев

4доброволци се отзоваха на призива на „ДНЕС” и дойдоха с личните си автомобили в гражданската приемна на движението да помагат на трудно подвижни граждани от нашата община, като ги придружат до секциите за гласуване.

Към 11 ч., днес, 25 май 2014 г. 5 граждани с опорно-двигателни и зрителни проблеми и трудно подвижни самотни възрастни хора от община Кърджали се възползваха от организираната от ГД „ДНЕС” безвъзмездна помощ, за да  упражнят правото си да гласуват на изборите за представители в Европейския парламент от Република България. Постъпилите обаждания за транспортна помощ са общо 6 души.

Призоваваме гражданите, които желаят да помогнат на нуждаещите се от подкрепа, да дойдат с личните си автомобили в нашата приемна на бул. „Беломорски „ 87

Гражданите, които искат да се възползват от нашата помощ, могат да подават заявките си до 16 часа на телефон 0361-6-40-96

До момента има постъпили 6 сигнали за  нарушения на изборния процес.

Сигнали за нарушения на изборния процес ще продължат да се приемат на телефон .0361-64096. и на интернет адрес  WWW.dnes-bg.orgдо края на гласуването.

Това съобщи за Кърджали бг вести представителят на сдружението в Кърджали Димитър Илчев.

 

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини