Кога ще бъде заснета шестата част от екшън-поредицата “Заразно зло”?

Няколко месеца след световната премиера на “Заразно зло: Възмездие” Мила Йовович заяви официално, че ще се завърне и за шестата част от популярния екшън-франчайз. Първоначалните планове на продуцентите бяха снимките на лентата да стартират през есента на 2013-та година, а световната премиера беше насрочена за втората половина на 2014-та. Ситуацията обаче се промени когато стана ясно, че работата по античната продукция “Помпей” ще попречи на режисьора Пол У.С. Андерсън да се завърне за шестия “Заразно зло”.

С надеждата да запазят оригиналния екип на поредицата от студиото Screen Gems отложиха временно снимките на шестата част и в продължение на няколко месеца липсваше нова информация за проекта.

За радост на феновете режисьора Пол У.С. Андерсън увери по време на скорошно интервю, че “Заразно зло 6” ще бъде заснет и допълни, че по всяка вероятност премиерата му ще се състои в края на 2015-та година.

Ето какво заяви Андерсън докато рекламираше новата си лента “Помпей”:

“Ще направим още една част на “Заразно зло”. Но все още не сме задвижили напълно нещата. Нямаме готов сценарий, но се надявам, че филма ще бъде готов до края на 2015-та година.”

Режисьорът също така допълни, че след премиерата на “Помпей” ще си вземе кратка ваканция и едва след това ще се насочи към “Заразно зло 6”. Все още не се знае нищо за сюжета на бъдещата продукция, но по думите на Андерсън тя ще бъде “един хубав завършек на поредицата”.

Мила Йовович ще се завърне със сигурност в ролята на Алис, а очакванията са, че към нея ще се присъединят познатите от предишните части актриси Али Лартър, Сиена Гилори и Спенсър Лок.

Освен режисьор на “Заразно зло 6” Пол У.С. Андерсън ще бъде сценарист и продуцент в партньорство с Джеръми Болт (“Смъртоносна надпревара”) и Самюел Хадида (“Домино”).

В най-добрия случай снимките на фантастичния екшън ще започнат в края на 2014-та година.



Източник: cinefish

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини