Ново "Заразно зло" тръгва по Netflix (трейлър)

Никога не се случва нищо в спокойното градче Ню Ракун Сити.

Легендарният франчайз "Заразно зло" (Resident Evil) пренася битката за оцеляване в Netflix на 14 юли.

Преместването в нов град може да бъде малко стресиращо. Имате нова къща, ново училище, нови съученици, нови... зомбита? Когато семейство Уескър се премества в Ню Ракун Сити в предстоящия телевизионен сериал "Заразно зло", те трябва да се справят с всичко изброено. Както се казва в трейлъра, "Наистина мисля, че ще ви хареса тук". 

Новият сериал не следва точно разказа в нито една от популярните видеоигри или филми от франчайза, но споделя доста ключови характеристики. А именно, силна главна женска роля, която се бори за оцеляване, зловеща Umbrella Corporation, която дърпа конците и много кисели чудовища, които търсят храна с човешки размери.

В "Заразно зло", който ще е първият лайв-екшън сериал на ужасите от франчайза, се пресичат две паралелни истории, една преди апокалипсиса и друга след. И двете се раказва за Джейд Вескър (Ела Балинска), която е преследвана от близките, които е загубила от T-вируса, както и от връзките на баща й Албърт Уескър  с Umbrella Corporation. В сериала участват още Тамара Смарт, Сиена Агудонг, Аделин Рудолф и Паола Нунес.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини