ГЕРБ обещава предизборно да опрости сметките за вода на ромите в Кърджали

Караянчева на среща на актива в "Арпезос"

    Народният представител от ГЕРБ Цвета Караянчева и областният управител Иванка Таушанова започнаха спешни предизборни срещи в Кърджалийско. Те наблегнаха на първо място на агитация в кв.”Боровец”. Както първи Кърджали бг вести писа Борисов иска да се върне на власт чрез ромските гласове и активът ще наблегне на работа в гетата. Караянчева и Таушанова са обещали работа на жителите на квартала във „В и К” и Пътно управление. Те са увещавали мургавите жители на квартала, че ако гласуват за ГЕРБ ще им бъдат опростени сметките за вода.

  Срещите на ръководството на ГЕРБ продължиха и днес със актива от центъра на града. Докато навън кърджалийци протестираха в хотел „Арпезос” областната лидерка на ГЕРБ Цвета Караянчева увещаваше членската маса да подкрепя премиерът в оставка Бойко Борисов.

 И двете срещи бяха пазени в дълбока тайна. Опитите да научат нещо за тях се увенчаха с неуспех. Пиарката на ГЕРБ и Областна администрация излъга колегите си журналисти, че такива форуми няма да има. Днес обаче Караянчева неволно призна, че е започнала предизборна обиколка в Кърджалийско. Тя ще има срещи по квартали и във село Велешане , където герберите имат кмет.

Георги Кулов

Активисти на ГЕРБ на форума
Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини