Караянчева подкрепи протестите на кърджалийци

Цвета Караянчева пред журналисти

  ГЕРБ подкрепя справедливите искания на кърджалийци и техните претенции срещу монополите. Аз не излязох и не се присъединих към протеста, защото съм твърде политизирана като представителство. Това каза за медиите народният представител от ГЕРБ Цвета Караянчева. Тя подчерта,че е била винаги за това кърджалийци да изразяват своята активна гражданска позиция. Караянчева призова съгражданите си да бъдат добронамерени.

   Според народният представител всичко е тръгнало от занижения контрол на ДКЕВР над енергоразпределителните дружества. За това досегашният шеф на държавната комисия Ангел Семерджиев е даден на прокурор. Има и още виновници и те ще понесат санкции, категорична бе Караянчева.

Тя каза, че кабинетът Борисов не иска да има скрито покрито,затова са публикувани всички приватизационни договори в енергетиката.

Според Караянчева има различни фактори, които са провокирали протестите. Не случайно те са изригнали след референдума, когато натиска върху кабинета се у увеличил.

Народният представител бе категоричен, че сред протестиращите има внедрени провокатори. Тя изрази учудване защо не се вземат мерки, след като от БСП твърдят , че масово се изкупуват боксове и бухалки. Може да стане и по-голяма беля от кървавата драма на Орлов мост, предупреди Караянчева.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини