Продължава националното издирване на серийния изнасилвач Гюнай

Продължава издирването на Гюнай Хасанов, известен като Шуменският изнасилвач. Той е бил пуснат от Ловешкия затвор, за да се лекува от хепатит, съобщи бТВ. Вместо това обаче Гюнай е пребил и ограбил 73-годишна жена.

94-годишната Хриса от смядовското село Риш е последната жертва на серийния изнасилвач, преди той да бъде осъден. Заради издевателствата срещу нея 26-годишният мъж получава присъда от 4 години затвор. Жената изпаднала в шок, когато разбрала, че насилникът й е излязъл от затвора. "Влезе вътре в къщи при мене, квот се гаври с мене, квот прави... Глас нямам, онемявам, не мога да дишам", споделя с болка жената.

След изнасилването баба Хриса е ограбена и пребита, а децата й превръщат къщата на старицата в крепост с решетки и тежки катинари. Оттогава не смеят да я оставят сама.

В селото, където Гюнай е нападал жените, се говори, че има и други жертви, които мълчали от страх. Никой в района не спи спокойно, защото престъпникът е на свобода.

"Имаме данни, че той винаги носи в себе си хладно оръжие", заявиха от полицията в Шумен. Определят го като много опасен.

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини