Освободиха зам.-кмета Нурджан Юсеин,на стола му сяда Юсеин Ахмед

Нурджан Юсеин

Зам.-кметът на община Кърджали по стопанската политика Нурджан Юсеин е освободен от длъжността  със заповед на кмета инж.Хасан Азис. Промяната е в съответствие на решението на оперативното бюро,ръководещо общинската организация на ДПС до провеждането на общинска-отчетно изборна конференция.

 Мястото на Нурджан Юсеин в общинска администрация ще се заеме от Юсеин Ахмед.Той е общински съветник от ДПС и председател на постоянната комисия по икономическа политика в Общинския съвет в Кърджали.Това се казва в прессъобщение до медиите разпратено от председателя на оперативното бюро на ДПС в Кърджали Мухаррем Мухаррем.

  Кадровите промени в политическите кабинети в общините ръководени от Движението за права и свободи според решение на Централното оперативно бюро се предлагат от общинските организации, но се съгласуват с ръководството на партията. Процедурата бе спазена и в Кърджали.Централното ръководство одобри предложението на оперативното бюро, ръководещо общинската организация. То бе мотивирано от желанието да се подсили икономическия екип на кмета инж.Хасан Азис.

  Оперативното бюро в Кърджали очаква с въвеждането на новата структура на общинската администрация да се извършат и други промени.Това се казва още в прессъобщението.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини