Наплив на нови членове в ДПС-Кърджали,вървят отчетните събрания

Мухаррем Мухаррем

   Наплив на нови членове характеризира провежданата отчетно-изборна кампания на ДПС в община Кърджали.Над 50 души постъпиха в редиците на Движението за права и свободи  още със старта на събранията.Това са предимно млади хора,които очакват промяна в ръководството и провежданата от общинската организация политика.В лицето на излъчения от лидера на партията Ахмед Доган председател на оперативното бюро Мухаррем Мухаррем те виждат гаранция за промяна.Това се казва в прессъобщение на оперативното бюро на общинската организация в Кърджали.

 Съчи се също,че  събранията са стартирали на 10 май.Вече са проведени 12.Първите събрания се състояха в Жинзифово ,Висока поляна,Чифлик, Мургово.Обхванати са районите Бойно,Опълченци,Глухар. Очаква се събранията да приключат по график.

Дневният ред на събранията се състои от няколко точки:избор на нови членове,отчет за дейността на местния съвет,избор на ново ръководство,избор на делегати за общинската конференция през месец юни.

  Събранията протичат в конструктивен дух.Демонстрира се сплотеност в подкрепа на  председателя на оперативното бюро на общинската организация Мухаррем Мухаррем.Бе посочено,че той оглавява общинската структура след обстоен анализ на неговите качества,направен от лидера на партията д-р Ахмед Доган. Мухаррем Мухаррем е член на бившето общинско ръководство на ДПС в Кърджали и партиен отговорник за един от най-големите райони в общината,се казва в информацията за медиите.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини