17 °C

От 12 април отварят заведенията на закрито, от 29 април - дискотеките

От 12 април се възобновяват посещенията в заведенията за хранене и развлечения на закрито. Допуска се използване на не повече от 50% от капацитета им, ограничено работно време в границите между 6.00 и 23.00 часа и носене на защитни маски за лице от персонала. Това гласи нова заповед на министъра на здравеопазването проф. Д-р Костадин Ангелов.

От същата дата могат да бъдат провеждани концерти, отварят музеи, галерии, библиотеки, занятия от танцовото, творческото и музикално изкуство. Условието е да не са заети повече от 30% от капацитета на помещенията, да се спазва физическа дистанция от най-малко 1.5 м., носене на защитни маски за лице и използване само на седящи места

От 29.04.2021 г. отварят дискотеки, бар-клубове, пиано барове, бар-вариете и нощни барове, при използване на не повече от 50% от капацитета им и носене на защитни маски за лице от персонала.

От 16.04.2021 г. се допускат посещенията в игралните зали и казина при използване на половината от капацитета им.

От същата дата - 16 април отпадат и ограниченията за работа на обектите, разположени в търговските центрове, гласи заповедта на здравния министър.

Цялата заповед може да видите тук.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (14)

 • 1
  45
  456
  18 -6
  19:13, 8 апр 2021
  Ей ся вече я втасахме!
  • СЯ Кау-нь-те в Гяур-дере ще могат да се раз-пищ-ов-ят и да показват открито своята обич към Бо-ци Рап-о-на и Ах-мед До-ган
  • Ба
   Бай хой
   4 -1
   07:32, 9 апр 2021
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • Ат
   Атакаа
   0 -2
   10:00, 9 апр 2021
   С такива мацки вирус не трябва да ни лови
 • 2
  Хи
  Химената
  16 -5
  19:51, 8 апр 2021
  Самоубийците се задействаха .
 • 3
  Ма
  мандра
  9 -3
  20:33, 8 апр 2021
  Няма да стане тая работа, това да не ти е мандра!
 • 4
  Вс
  Всяка
  5 -3
  21:18, 8 апр 2021
  Всеки четвърт поредната глупост.
 • 5
  Ст
  Станчо
  10 -3
  21:21, 8 апр 2021
  Работа,работа,работа
 • 6
  Dz
  Dzakardo
  3 -3
  22:46, 8 апр 2021
  И Петър си спомни думите на Исус, Който беше казал: Преди да пропее петелът, три пъти ще се отречеш от Мен. И той излезе навън и плака горко.

  Чакам съвсем скоро а ВИЕ господа да се откажете от "Бащицата"
  Дето се вика келепир да има????
  • Хв
   хвани топките на Мойсей
   2 -2
   00:28, 9 апр 2021
   Или ако не успееш хвани си своите мъди и ще идиш направо при свети Петър !
 • 7
  Та
  Та, и
  1 -2
  22:54, 8 апр 2021
  Тази година.
 • 8
  Jo
  John
  5 -3
  23:11, 8 апр 2021
  крийте се в мазето, мишки!
 • 9
  Га
  Гавраджии
  5 -2
  00:51, 9 апр 2021
  Защо не ги отварят по етапно, както училищата? Първо заведението в ляво, после кръчмата в дясно, после дискотеката на втори етаж, после бара в мазето?
 • 10
  Ре
  Реалист
  7 -3
  02:01, 9 апр 2021
  А, натрупаните загуби кой и кога ще им плати?
  Сякаш хората са затворили доброволно...
  Инак, данъци и такси смет си вървят....
  Няма такава държава, и Боко и пасмината му пионки да си заминават, най вече в затвора.

Хороскоп за 14.05.2021

Хороскоп за Овен

Овен
С намерение сте да се посветите на работните си ангажименти и няма да сбъркате. Шансовете ви за добър изход от предстояща делова среща са реални, но трябва да се постараете повече. Но не пренасяйте грижите си върху отношението ви към близките хора. Организирайте си излет сред природата, ще се обновите.
14 май 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Днес не са препоръчват участия във финансови операции и даване пари на заем. Повече време отделете на познатите ви неща, в които имате опит. Експериментите отложете за друг ден. Ще се заредите със свежи идеи и енергия, ако се посветите на занимания, развиващи интелектуалните ви и душевни качества.
14 май 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Като отговорни хора, ще се погрижите за задълженията си, оставяйки всичко останало на за по-късно. Общуването с приятели ще внесе повече настроение и желание за развлечения. Текат трансформации, които могат да повлияят на общото ви разположение, не се притеснявайте, ако се почувствате и раздразнителни.
14 май 2021

Хороскоп за Рак

Рак
И без особени усилия днес ще привличате вниманието на околните. Както в деловото си общуване, така и в личните си дела ще се изявите с качествата и уменията си, а защо не и с чара си. Ще получите изгодни оферти, някои от които имат отношение към бъдещия ви дом. Не семейните ще мислят за по-сериозно обвързване с партньора си.
14 май 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Работите усилено по даден проект, в чийто успех сте абсолютно убедени. Бъдете готови за промени и противоречия с деловите партньори. До голяма степен от вас зависи дали преговорите ви ще имат резултат. Ще трябва да запазите спокойствие и да изложите ясно и точно позициите си. Ценно за вас ще се окаже намирането на верен съюзник.
14 май 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Днешният ден е пълен с изненади, но част от тях едва ли ще ви удовлетворят. Имате конкретни очаквания за нещата, които ви се случват, но събитията днес напълно ще ги опровергаят. Въпреки това имате възможността да извлечете дивиденти от новото положение, затова не се колебайте да го сторите. В личен план направете вие крачката към подобрение.
14 май 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Не пропускайте момента да покажете какво можете, още повече, че той ще създаде предпоставки за финансов просперитет. Не ви липсва мотивация, а и сте наясно, че трябва да разчитате предимно на себе си. И ще се справите. Вслушвайте се в интуицията си и се водете от разума си.
14 май 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Превърнете идеите си в своя цел, станете активни и действайте. Наложете си да спазите уговорените срокове и ще се поздравите с придобивки. За съжаление около вас има хора, които не споделят амбициите ви и това може да ви огорчи. Силни сте и ще се справите. Вечерта си починете.
14 май 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Този ден ще е динамичен и изпълнен с разнообразни преживявания. Подходете с чувство за хумор към несгодите и не се поддавайте на колебание относно важни въпроси. Действайте уверено и обмисляйте всяка своя стъпка. Установявате контакти с важни хора, с които впоследствие ще имате съвместна работа.
14 май 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Шансовете да завоювате сърцето на желания човек днес са огромни за това не губете време. Направете най-оптимистичния план и го изпълнете докрай. Възможно е да не се придържате към плана и да импровизирате, важно е да постигнете целта си, а това със сигурност ще стане. Честито.
14 май 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Краят на работната седмица ще повиши напрежението на работното място. От много страни ще ви търсят за консултация и обяснения. Намерете време и за близките си, те очакват поетите от вас обещания да бъдат спазени. А вас ви очакват финансови придобивки и среща с желан човек.
14 май 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Дори и да сте се почувствали огорчени от неприемливо за вас мнение на партньорите ви, не падайте духом, и не си помисляйте за промяна на плановете си. Момента не е подходящ за това. Нещо повече. Заредете се с търпение, и спокойно обмислете кой и къде греши. Бъдете доволни от съдбата, че до вас имате добър човек, на когото можете да разчитате за съвет и помощ.
14 май 2021
Последни новини