22 °C

Служители на бензиностанции в Кърджали мамят клиенти и собственици, отнасят присъди

Служители на бензиностанции в Кърджали мамят клиенти и собственици. Отнасят присъди. Само за един месец са осъдени двама служители на бензиностанции в областния център.

Районният съв в Кърджали призна подсъдимия Д. В. Л. от гр. Пазарджик, живущ в Кърджали, български гражданин, за това, че през периода от 05.09.2016 г. – 06.09.2016 г. при условията на продължавано престъпление в гр. Кърджали в качеството си на длъжностно лице – управител на бензиностанция „Газпром“, присвоил чужди пари в размер на 29 063.02 лв., собственост на „НИС ПЕТРОЛ“ ЕООД – София, връчени в това му качество и поверени му да ги пази и управлява, поради което му налага наказание „лишаване от свобода“ за срок от 1 година и 6 месеца като отлага изпълнението на така наложеното наказание за срок от 4 години. ОСЪЖДА подсъдимия да заплати направените по делото разноски съответно в размер на 322,18 лв. на ОДМВ  – Кърджали и 738 лв. на Районен съд – Кърджали. Присъдата подлежи на обжалване или протестиране пред Окръжен съд – гр. Кърджали в 15-дневен срок.

Районният съд в Кърджали призна подсъдимия М. Н. И., български гражданин, за виновен в това, че на 04 – 05.03.2018 г. в гр. Кърджали в качеството си на длъжностно лице – пълнач при обект бензиностанция „Симекс" – гр. Кърджали, присвоил чужди пари в размер на 3 736.48лв., собственост на „Симекс“ ЕООД – Кърджали, поверени му да ги пази и управлява, поради което му налага наказание „лишаване от свобода“ за срок от 9 месеца като  намалява определеното наказание с 1/3, а именно „лишаване от свобода” за срок от 6 месеца, като отлага изпълнението на така наложеното наказание за срок от 3 години. Осъжда подсъдимия да за заплати по сметка на ОДМВР гр. Кърджали направените по делото разноски в размер на 234,60 лв. Присъдата подлежи на обжалване или протестиране пред Окръжен съд гр. Кърджали в 15-дневен срок.

Кърджали бг вести
Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Kardjali.bgvesti.NET ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Хороскоп за 17.07.2019

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини