20 °C

Литературен клуб постави началото на ново двуезично списание за литература и изкуство

Литературен клуб постави началото на ново двуезично списание.То е под наслов „Небет тепе”и излиза на турски и на български.Обединява творци от двата етноса.

Самото издание е много луксозно. Първата книжка излиза през есента на 2018 г.  на турски и на български. Издателите подчертават, че списанието е профилирано за литература, изкуство и култура. Сочи се, че списанието се издава от Българо-турски литературен клуб. Неговия адрес е :Пловдив 4000,ул.”Д-р Георги Вълкович”№3,ет.4.Главен редактор е  д-р Азис Назми Шакир-Таш. В редакционната колегия влизат:д-р Антон Баев, Айсер Али, доц.д-р Елена Гетова, проф.д-р Евдокия Борисова; д-р Харун Бекир; проф.д-р Хюсеин Мевсим; д-р Менент Шукриева; Себахат Неджир. За художник е привлечен Камбер Камбер от Момчилград.

Координатор е също нашенка-Шенар Бахар.

Георги Кулов
Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Kardjali.bgvesti.NET ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Хороскоп за 18.07.2019

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини