Чужденец се опита да подкупи с 20 лева служител на група "Миграция" в Кърджали

Чужд гражданин, предложил подкуп на служител  група „Миграция“ в ОД на МВР-Кърджали, е задържан вчера в полицейското управление. 60-годишен мъж пъхнал между документите с искане за разрешително за постоянно пребиваване 20 лв. и ги предал на служителка на гишето около 10 часа вчера След нейната незабавна реакция на място е изпратена дежурна оперативна група за оглед. Парите са иззети и са на съхранение в Областната дирекция. По случая е образувано бързо производство по чл.304, ал.1 от Наказателния кодекс за подкуп на длъжностно лице и работата продължава разследващ полицай.

Криминалисти от РУ-Кърджали разкриха кражба на телефон и таблет, извършена миналата година в Кърджали. В полицейското управление вчера по случая е задържан 35-годишен. Инкриминираните вещи са открити и иззети. Работата продължава сектор „Криминална полиция“ в управлението.

39-годишен е задържан в РУ-Кърджали за опит да пречи на полицейски служители да извършат проверка след подаден сигнал за нарушаване на обществения ред. Произшествието е станало вчера около 19,30 часа.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини