Задържат наркоман в Кърджали, нищят пишман шофьор

20-годишен е задържан в РУ-Кърджали за незаконно притежаване на наркотично вещество. Младежът бил проверен снощи в 23,45 часа в кв.“Възрожденци“ в областния център. Полицаите намерили у него суха листна маса, която при извършен тест реагирала на марихуана. Дрогата е иззета, а притежателят ѝ е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Образувано е бързо производство и работата продължава разследващ полицай.

С постановление на Районната прокуратура в Кърджали е образувано досъдебно производство за причинена средна телесна повреда при пътнотранспортно произшествие. 46-годишен водач блъснал по непредпазливост жена на ул.“Булаир“ в Кърджали, в резултат на което пострадалата получила травма на коляното. Работата по случая продължават сектор „Охранителна полиция“ и разследващ полицай.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР$Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Бо
    боже, боже
    0 -1
    16:48, 10 май 2018
    Стига бе, хора, всичките дечурлига кордисахте с дусиета за няма нищо..Това растение доказано по цял свят - НЕ Е ДРОГА, А ЛЕК!
    Китайците от 5000 години го използват като опиат, ние българите излизаме ебати неандерталците.
    След известно време като се легализира притежанието за лична употреба какво ще правите? Тогава няма да можете да отчитате дейност по възможно най-нелепия начин.
Последни новини