Задържаха двама кърджалийци, налитали на полицаи

Двама са задържани в РУ-Кърджали за хулигански действия, съпроводени със съпротива срещу полицейски служители. Инцидентът станал на 26 май около 4 часа пред заведение в областния център. Двама мъже на 31 и 37 години се нахвърлили с обидни думи и закани за физическа разправа към полицаи, изпълняващи задължения си по опазване на обществения ред. Образуваното досъдебно производство е по чл.325, ал.2 във връзка с ал.1 за хулиганство, съпроводено със съпротива срещу орган на властта.

Глоба в размер на 150 лв. е наложеното административно наказание на 39-годишен с решение на Районния съд в Кърджали по Указа за борба с дребното хулиганство. Мъжът предизвикал скандал в медицински център и счупил с крак входна врата.

За нанесен побой и телесна повреда 41-годишен е задържан в РУ-Кърджали. На 23 май около 18,30 часа възникнал скандал между него и 44-годишен. По-младият нанесъл удари с ръце и крак на опонента си и му счупил носа. Образувано е досъдебно производство по чл.129, ал.2 във връзка с ал.1 за средна телесна повреда.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини