Момчетата на „Арда 1924”на финал на турнира „Тракия къп”

Изображение 1 от 5

    Момчетата ,възпитаници на футболната академия „Арда 1924”,родени през 2006 г. достигнаха и играха на финал на престижния турнир „Тракия къп”,който тази година се проведе в Чорлу,Р Турция.Нашите футболни таланти се състезаваха с девет  тима.В груповата фаза те побеждаваха наред ,като не допуснаха гол в своята врата.На финала тимът ни игра с домакините от най-проспериращата в Турция футболна школа на „Алтън Орду” и загубиха с  3:1.

    Домакин и организатор на турнира е турската футболна академия „Алтън Орду”.Освен родените през 2006 г.,в турнира участваха и отбори от деца,родени през 2005 г.Надпреварваха се 12 отбора.Нашите момчета се класираха трети,като малко не им достигна за да участват на финал.

    Треньор и на двата тима е наставникът Петър Бумбаров.За Кърджали бг вести  сподели,че той и малките футболисти са  благодарни на президента на футболна академия „Арда 1924” Альоша Синабов,който осигурил идеални условия за представянето на отборите и дори лично ги съпроводил и подкрепял.Мисля,че с играта си зарадвахме президента и нашите фенове,подчерта Бумбаров.

    Георги Кулов

    СнимкиАхмед Хабиб

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини