Здрав купон разтресе „Меаца”,празнуват две години от веригата аптеки

Здрав купон разтресе снощи хотелски комплекс „Меаца” .Двадесетина дами в компанията на неколцина кавалери отпразнуваха създаването на веригата „Народни аптеки Меаца” в Кърджали. Домакин на празненството бе собственикът инж.Фахри Идриз и неговата съпруга.Масата бе отрупана с отбрани мезета. Традиционния курбан също не липсваше. Питиетата бяха по вкуса на нежния пол,но имаше и такива и за силния. Както се казва „Където няма градус-няма и радост”.

   Веселото настроение вдигна празнуващите на дансига още от самото начало на купона. Въртяха се хора.Имаше и бавни парчета, от които побързаха да се възползват кавалерите. Както се полага тон даде Фахри Идриз. Порвата дама поканена на дансинга бе неговата съпруга.

За празнуващите имаше и голяма торта.

При нас са най-добрите фармацевти в града. Събрали сме специалисти на различна възраст и с различен опит. Така е и в природата. Така сме по силни в конкуренцията,а в нея се ражда съвършенството от което печелят само клиентите, каза за медиите Фахри Идриз. Той подчерта,че в екипа не си пишат средни оценки, допълваме се.Затова всички искат да работят при нас, категоричен бе собственикът на „Меаца”.

Кърджали бг вести

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ив
    иван
    0 -1
    10:54, 17 окт 2014
    Благодаря на Народни аптеки "Меаца" за професионализма и вниманието. Чудесни сте! Пожелавам Ви аптека във всеки областен град.
  • 2
    Ив
    иван
    0 0
    14:10, 30 окт 2014
    за това всички искат да работят с нас това каза г-н фахри а защо не каже какво е текучеството във фирмата и защо не се задържат работниците
Последни новини