В Кърджали отваря врати поредната аптека от верига"Меаца"

С откриването на поредната аптека от веригата си народни аптеки Меаца се утвърждават като властелин във фармацевтичния отрасъл на територията на гр. Кърджали и областта. Пример за това е фактът, че седмица след откриването на своята късметлийска аптека под номер 9, аптеките на фирма „Меаца” продължават да се увеличават стремително. Като поредно доказателство за растежа на веригата е, че Аптека №3, до „старото аптечно” ( в близост до сладкарница „Виена” ), отваря врати на 15 Септември 2014г.
„Стратегията и целеустремеността на екипа на фирма „Меаца” и настоятелството няма да се променят, и занапред.” – това обещава собственикът на веригата – инж. Фахри Идриз.
„Единомислието и работата на пълни обороти, винаги ни е носила успехи. Така ще продължаваме и за в бъдеще. Заставаме зад идеята да стимулираме работната ръка в областта, както и установяването и поддържането на качествено обслужване във всеки един обект, споделиха от веригата. Основната им цел всеки един живущ и всеки посетил град Кърджали поне веднъж да посети Народна Аптека Меаца.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини