Хасковски доктор се прави на Майк Тайсън, сваля с кроше кърджалийски „бакшиш”

Хасковски доктор се прави на Майк Тайсън и свали с две крошета кърджалийски „бакшиш” във Веселчане. Боксовата среща се разиграла на 25 май 2014 г. в близост до СОУ ”Владимир Димитров-Майстора” пред очите на скандализирани кърджалийци, които гледали сеира от балконите си.

Доктор М.М.М. от Хасково карал кротко лъскавия си „Мерцедес” по улица „Синчец”, когато го подминал таксиметров автомобил. Шофьорът спрял пред колата на лекаря. При отварянето на лявата задна врата на таксито бил закачен леко „Мерцедеса”. Станал скандал. Медикът зарязал в колата жена си и сина си и излязъл да се разправя с таксиджията Д.Е.К. ”Бакшишът” му дал свободно. Докторът продължил да налита. Чули се и нецензурни реплики. М.М.М. заел поза на Майк Тайсън и с две бързи крошета свалил на земята шофьора на жълтото возило. На помощ се притекъл бащата на бития, който го посъветвал да се прибере у дома.

Повиканите полицаи констатирали боя. В Районния съд в Кърджали клелият се в Хипократ медик се представил за жертва. Той обвинил кърджалиеца за агресор. Магистратите обаче не му хванали вяра. Въпреки доказаната вина, докторът отнесъл само глоба от 100 лева по Указа за дребното хулиганство.

 Това е втори случай, когато хасковски доктор пердаши кърджалиец. Миналата година утвърден хасковски медик вилня в Пчеларово. Тогава от клиниката, в която работи, се опитаха да опровергават Кърджали бг вести.

Георги Кулов  

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Eb
    ebi teq haskovliii
    0 0
    14:50, 4 яну 2015
    da vi eba mamata haskovska shto ne mi padnete na mene shte va naucha sichkite shte va izqm beeeee murshiii !!!! _|__
Последни новини