Безрасъден арденец полетя със 120 км./ч,приземи се на таван

Мерцедесът минути след катастрофата

Безрасъден арденец полетя вчера сутринта със 120 км./ч и се приземи по таваан на пътя Кърджали-Ардино под Даладжата. Джигитът пробвал по завоите възможностите на докарания от Холандия сребрист „Мерцедес“. Колата обаче не издържала на експеримента. Автомобилът е прясно внесен.Все още е с транзитни номера. В него е имало автомобилни гуми втора ръка. Полицаи се опитаха да регулират трафика.Те препратиха екип на Кърджали пресаташето на МВР за информация. За съжаление днес информация за катастрофата в бюлетина на ОД на МВР липсва.

На 01.08.2014г. в гр.Момчилград на входа на хотелски комплекс “МG”, 19 г. водач на л.а. фолксфаген поло след употреба на алкохол /0.93 промила/ и несъобразена скорост се блъска в бетонна ограда на хотела. Настъпва ПТП с материални щети по МПС и оградата. ПТП е обработено по административен ред.

На 02.08.2014 г. около 12.50ч. в с.Горно прахово, общ. Ардино 45 г. водач на л.а. “Фолксфаген шаран” движейки се с несъобразена с пътните условия скорост на десе завий губи контол над автомобила, навлиза в насрещна лента за движение и блъска странично правилно движещ се л.а. “Опел корса”. Настъпва ПТП с материални щети по двата автомобила. Виновния водач напуска местопроизшествието и към 13.10 ч. е установен. Водачите не са употребили алкохол. ПТП е обработено по административен ред.

 

На 03.08.2014г. около 01.10ч. в с.Бял извор 61 г. водач на л.а. “Фолксфаген пасат” след употреба на алкохол – 1.77 промила предприема маневра движение на заден ход и блъска правилно паркиран зад наго л.а. “Форд фиеста”. Настъпва ПТП с материални щети по двата автомобила. Водача е задържан за срок до 24 часа, започнато е досъдебно производство на РУП Ардино.

 

На 02.08.2014г. около 18.20ч. в гр.Крумовград, ул.”Хр.Ботев” 33г. водач на мотоциклет “Хонда”, движейки се с несъобразена скорост с пътните условия излиза извън платното и се блъска в крайпътно дърво. На водача е оказана помощ в ФСМП-Крумовград, след което е освободен за домашно лечение. Водача не е употребил алкохол. ПТП е обработено по административен ред.

Кърджали бг вести

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини