Автобус катастрофира тази нощ в района на с.Бенковски

Тази нощ в района на село Бенковски 63-годишен водач на автобус загубил контрол над управлението и се блъснал в мантинела. Няма пострадали. Тестът за алкохол на шофьора е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП. Екип на пожарния участък в Бенковски почистил пътното платно от разлято гориво и счупени стъкла.

Нерегистриран автомобил е установен в хода на специализирана операция на територията на РУ-Крумовград. Около 14 часа вчера в Крумовград за проверка бил спрян „Мерцедес“, управляван от 18-годишен. След направена справка от полицейските служители станало ясно, че колата е със служебно прекратена регистрация на основание чл.143, ал.10 от ЗДвП заради липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност“. Група „Охранителна полиция“ в РУ-Крумовград продължава работата по случая с оглед на чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс.

         351 моторни превозни средства са проверени при специализирана операция в областта с цел предотвратяване на пътнотранспортни произшествия и контрол на водачите за правоспособност, употреба на наркотици и алкохол, спазване на скоростните режими. Констатираните нарушения са 91, състави са 18 акта,  61 фиша, заснети са 12 клипа за превишена скорост, за които ще бъдат издадени електронни фишове. В хода на операцията са връчени 6 електронни фиша.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини