Elevation се завръща с Fat Boy Slim, Kosheen и Chambao

За всички меломани, които очакваха с нетърпение да разберат ще има ли второ издание на най-младия и коментиран фестивал в България, ELEVATION - отговорът е "да". Шоуто се завръща на 23 и 24 юни.

Този път организаторите са си взели поука и предвид опитът от първото издание,

реклама

ELEVATION 2012 се мести близо до София – само на 15 км от центъра на столицата, като отново ще предложи на фестивалните ценители неспиращо парти на няколко сцени и различни забавления на открито сред природата.

Легендарният DJ FATBOY SLIM ще взриви почитателите на електронната музика с изключителен двучасов сет на главната сцена на ELEVATION. Световноизвестният изпълнител включи България в силно натоварения си график, за да зарадва отново хилядите фенове, които вече две години с нетърпение очакват завръщането му на българска сцена.

Разнообразието от музикални стилове на ELEVATION ще бъде допълнено от обичаните у нас британска trip-hop, breakbeat и rock формация KOSHEEN и испанците от фламенко chillout триото CHAMBAO.

Шиън Еванс, Дарън Декоудър и Марки Събстънс от KOSHEEN ще представят пред българските си фенове чисто новия си албум Independence, чиято световна премиера предстои само след броени дни, в средата на март тази година.

За щастие София и ELEVATION 2012 попаднаха в маршрута на CHAMBAO, в световното турне по случай шестия им студиен албум, чието официално представяне с нетърпение очакваме през пролетта.

За музикалните фенове предстои обявяване на още много имена от световната клубна и музикална сцена.

За първите 1500 най-запалени меломани, цената на двудневните фестивални пасове ще бъде 66 лв. След изчерпване на промоционалните количества, цената на пасовете за два дни ще бъде 99 лв. Само в мрежата на Eventim.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини