Венета Райкова и Мая Савова се хванаха за косите

Венета Райкова

Сочен женски скандал избухна в ефир миналата неделя. Грандиозният панаир се разигра в рубриката „Съпругите“ на „Станция Нова“, а главните действащи лица бяха Венета Райкова и Мая Савова.

В началото нищо не предвещаваше бурята, която ще се развихри. Напротив – в първите минути впечатлението бе,че гостуването на мис „Горещо“ ще е досадно и захаросано като на фолкдива, дошла на диванчето при „Съпругите“. С напредването на времето Райкова обаче показа, че умее да прави сензации навсякъде, където се появи. А покрай нея с реклама се облажи и благоверната на Крум Савов, която досега не блестеше кой знае колко в интервютата с гостите си.

Венета се държа приятелски и любезно с дебютиращата като водеща Жени Калканджиева, с която е близка приятелка от почти 20 години. Към партньорката на мадам „Визаж“ Мая бе обаче повече от хладна.

Оказа се, че аптекарката не понася гостенката си, защото преди време е бръкнала в голямата рана на мъжа й – тази за смъртта на родителите му.

Жени Калканджива влезе в ролята на буфер и се чудеше как да усмири скандалджийките. Колкото и да се опитваше обаче да обере напрежението, то продължи да витае във въздуха. А си остана в студиото дори и когато гостенката си тръгна. В безсилието си да бъде адекватен опонент, Мая се възползва от напускането на Венета, хулейки я зад гърба й пред Катето Евро. За голямо разочарование на Савовица актрисата отказа да вземе страна и прехвърли темата към пълнените си еклери.

Войната на семейство Савови с Венета има дълга предистория, припомнят запознати. Първите искри пламнаха покрай участието на Райкова във „ВИП Брадър“. Тогава Крум си позволи да направи някои не особено мили коментари по адрес на колежката си.

Мая Савова е била смъмрена от съпруга си за спретнатия от нея панаир в „Станция Нова“.

skandalno.net

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини