Черна магия за 30000 лева убива за броени часове

Зловеща магия, която убива човек за броени часове, е най-новият хит в черния каталог на столичните врачки. Новия мор се нарича „черна магия на 14-а степен“.

Бизнесмени масово поръчват чумата на конкурентите си. Другите редовни клиенти били жени, които искали по този начин да тръшнат или неверните си мъже, или конкурентки за сърцето на някой властен кавалер,

Резултатът е сигурен на 100% и е „поднесен“ под формата на инсулт или инфаркт. Аутопсията на лекарите никога не открива нередности, нито отровни вещества в тялото, които биха могли да доведат до латентен изход.

Изработката на омагьосване от 14-а степен се прави предимно от ходжи. Магията е доста скъпа – 30 000 лева, и за това на този етап е популярна именно сред бизнесмените и мутрите. Намирали се и циганки, които намалявали драстично цената на „услугата“ до скромните 2-3 хиляди лева, но пък нямало гарантиран ефект.

Най-богатите българи са изпаднали в паника, да не би да станат жертва на завистници, които не ще пожалят средства по пътя към славата и детронирането им. Някои от тях са взели контрамерки и ходят с амулети, пришити в джобовете на саката си или скътани грижливо в дамската чанта. Други са потърсили вещата помощ на ясновидки, които срещу солидна сума ги зареждат позитивно с положителна енергия, та макар и от разстояние по интернет.

skandalno.net

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини