Фолк фурията Камелия обмисля нови „споделени” авантюри

Фолк фурията Камелия, доскоро водеща на „Споделено с Камелия”, вече е сменена в предаването от Тони Димитрова. Камелия истински тъгува за мястото си на водеща. Тя ще направи всичко възможно да си върне предаването. И го прави.
Първата й тънка мисъл е да раздели сравнително новата звездна двойка Деян Донков и Радина Кърджилова, и тайно да снима раздялата им със собственоръчно направена портативна камера. Камелия възнамерява да се впусне в дива авантюра с Деян. Той само това и чакал.
Ако някъде все пак нещата се закучат, певицата ще се устреми към Радина. На Радина ангелът й бил слаб, особено към нежния пол. Дори нейните приятели се чудят какво прави с Деян, а не се е ориентирала към майката на Зара, която с всички сили я ухажвала и й предлагала и доста пари в брой, уж за обучение в чужбина.
Наистина се очаква до седмица Камелия да бъде или с Деян, или с Радина. Фактът отново ще върне престижа й, а тя ще се върне на екран. При това положение Тони Димитрова остава извън играта, извън ефира на ТВ7.
Но бургазлийката не се притеснява от това. Казва, че под слънцето има място за всички. Ще се върне пак към старото си хоби – приготвяне на мармалад от горски ягоди, ако има, ако не - от парникови.

Текстовете са пародия на жълтите вестници. Публикуваните "информации" са гротескни, неистинни или силно преувеличени и нямат нищо общо с действителни лица или събития. Всички съвпадения са случайни.
Новинар
http://novinar.bg/

Източник: novinar.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини